• MEDIEPOLITISK NETVÆRK

        7

  Danske medier befinder sig i en ny virkelighed. Sociale medier og hurtige nyheder sætter rammerne i en verden med konstant informationsflow og krav om fornyelse. Samtidig synes rollen som fjerde statsmagt stadig vigtigere i en tid, hvor mediernes rammer og funktion diskuteres politisk. Hvordan skal man som medie tackle denne nye virkelighed, og hvad er fremtiden for det danske medielandskab? Hvordan finder man balancen mellem oplysning og clickbaits, og hvor langt må medierne gå i deres søgen efter sandheden? Dette og meget mere beskæftiger vi os med i det nye mediepolitiske netværk, der sætter fokus på mediernes rolle og eksistensberettigelse.

  Vi lægger vægt på faglig udvikling og et højt fagligt udbytte, da det skaber en solid fælles baggrund for at udveksle erfaringer og skabe relationer i et uformelt forum på tværs af aktører med interesse for den politiske dagsorden og udvikling på medieområdet.

  Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere, der beskæftiger sig professionelt med mediernes rolle og fremtid. Netværkets møder afholdes med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året - i IDA mødecenter på Kalvebod Brygge 31 i København. Møderne faciliteres af Christoffer Guldbrandsen, journalist og dokumentarfilminstruktør. Se netværkets mødeprogram for det næste år her.  

  Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksarrangementerne. Se vores vilkår for medlemskab her.  

  Udvidet medlemskab: Synes du, at et eller flere arrangementer i andre af vores netværk lyder interessante, så kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere om udvidet medlemskab her.

  TILMELD DIG HER

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: