• POLITIK OG ØKONOMI

  Finanspolitisk Netværk .red1

  Hvad betyder Finansministeriets regnemodeller for den førte politik og fremtidens reformer – og kan beregningerne i den røde bygning påvirkes af andre aktører? Det politiske spotlys har helt usædvanligt ramt den røde bygning og dens regnemodeller og et stigende pres fra mange kanter kræver en nytænkning. Finansministeriets magt over de fleste politiskområder er ikke til at overse, og det er afgørende at forstå regnemaskinerne, hvis man ønsker at påvirke fremtidens politik. Derfor tager vi i netværket fat i økonomiens magt i politik og giver et indblik i opbygning, logikker og de sorte huller i regnemodellerne. Vi diskuterer også muligheder for påvirkning og udvikling af modellerne.

  Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og medarbejdere i centraladministrationen, virksomheder og interesseorganisationer, der eksempelvis i forbindelse med interessevaretagelse ønsker at forstå logikkerne i regnemodellerne. Netværkets møder afholdes med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året - i IDA mødecenter på Kalvebod Brygge 31 i København. Møderne faciliteres af Nina Smith. Se netværkets mødeprogram for det kommende år her.

  Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksarrangementerne. Se vores vilkår for medlemskab her

  Udvidet medlemskab: Synes du, at et eller flere arrangementer i andre af vores netværk lyder interessante, så kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere om udvidet medlemskab her.

  TILMELD DIG HER

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: