• MØDERÆKKE

  Gentænk dit Folkemøde
  Tirsdag den 6. februar 2018, 09.15 -12.00
  Folkemødet har de sidste år haft vokseværk, og er derfor flyttet ud af kommunens hænder og over i en nystartet forening, Foreningen Folkemødet, som nu har ansvaret for at føre hele Danmarks politikfestival ind i fremtiden. Fremtidssikringen af Folkemødet indebærer bl.a., at der fremover skal være færre, men bedre events. Efter disse ændringer kan arrangører derfor være nødt til at droppe den klassiske paneldebat og nytænke deres events. Hvordan kan PA-folket sikre sig stadig at få et godt udbytte af deres deltagelse? Vi får besøg af Folkemødets nye styrmand, som fortæller om Folkemødets nye kurs og giver tips til, hvordan du selv kan forbedre din deltagelse og udbytte.
  v/ Mads Akselbo Holm, direktør, Folkemødet

  Lobbyisternes favoritparti
  Onsdag den 14. marts 2018, 09.15 -12.00
  Dansk Folkepartis størrelse og position gør, at partiets politikere altid er omsværmet af lobbyister. Næsten lige meget hvilket politisk område der er tale om, så spiller Dansk Folkeparti en afgørende rolle i beslutningsprocessen. Men hvordan kommer man bedst i kontakt med DF’s politikere? Og er der ting, man aldrig må gøre, når man som lobbyist banker på DF’s dør. Dansk Folkepartis pressechef gennem 12 år giver os et indblik i, hvordan man som lobbyist bedst adresserer partiet.
  v/ Søren Søndergaard, pressechef, Dansk Folkeparti (BEMÆRK: Mødet afholdes i DFs gruppeværelse på Christiansborg)

  Dét de unge vil have
  Onsdag den 2. maj 2018, 09.15 -12.00
  Effektiv lobbyisme kræver, at man har et stærkt netværk i forhold til at skaffe viden, information og møder med beslutningstagerne. Hvordan kan man udvide sit netværk, så man også står stærkt blandt den yngre generation af politikere? Hvordan ser fremtidens tunge beslutningstagere på lobbydisciplinen? Og er der nogle ting i ”sådan plejer vi at gøre”-tilgangen, som de opfatter som gammeldags? Disse spørgsmål og mange flere stiller vi tre unge folketingsmedlemmer.
  v/ Mette Abildgaard (K), Jacob Mark (SF) og Jeppe Jakobsen (DF) (BEMÆRK: Mødested Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4, Kbh V)

  De magtfulde rum
  Tirsdag den 25. september 2018, 09.15 -12.00
  Regeringens to mest magtfulde rum er K-udvalget og Ø-udvalget, da det er her, regeringens holdning og forhandlingsmandat fastlægges. For interessenter kan det derfor være udslagsgivende at vide, hvornår og hvordan en sag kommer op i et af de to udvalg. Vi inviterer tidligere finansminister og udenrigsminister Mogens Lykketoft til at gøre os klogere på arbejdet i udvalgene, og hvordan man får hul igennem til dem. Han kommer også med sin vurdering af, om der er sket en magtforskydning mellem udvalgene i løbet af de sidste regeringsperioder.
  v/ Mogens Lykketoft, MF (S) (BEMÆRK: Mødested Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4, Kbh V)

  Musen og elefanten på Folkemøde
  Tirsdag den 23. oktober 2018, 09.15 -12.00
  Folkemødet tiltrækker mange typer arrangører – både de pengestærke mastodonter og mindre organisationer med et stramt budget. Alle aktører kan deltage, og alle har behov for at forny og forbedre deres folkemødeaktiviteter. På mødet får vi tips fra en ressourcestærk interesseorganisation til, hvordan man kan lave arrangementer i eget telt, som tiltrækker både interessenter og publikum, og hvordan man samtidig prioriterer sin tilstedeværelse hos andre aktører. Vi spørger også en af de mindre organisationer, hvordan man maksimerer udbyttet af sin folkemødedeltagelse med få midler
  v/ Morten Bjørn Hansen, kommunikationsdirektør, Dansk Erhverv og Trine Hammershøy, direktør, Det Sociale Netværk/Headspace

  Kommunernes sorte boks
  Tirsdag den 20. november 2018, 09.15 -12.00
  Kommunerne har indflydelse på næsten alle aspekter af samfundet. Men hvilke logikker og regler gælder, når man ønsker indflydelse på kommunernes politik? På dette møde åbner vi den sorte boks og bliver klogere på interessevaretagelse både i forhold til KL og ude i de enkelte kommuner. Laila Kildesgaard vil give os indblik i, hvordan man kan spille ind på KL’s dagsorden, og medlem af Borgerrepræsentationen Ninna Hedeager Olsen fortæller om do’s and dont’s, når man vil i dialog med kommunalpolitikere.
  v/ Laila Kildesgaard, direktør, KL og Ninna Hedeager Olsen, medlem af Københavns borgerrepræsentation (Ø) (ikke bekræftet)

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: