• TALENTNETVÆRK: BÆREDYGTIGHED

  Bæredygtighed

  Fremtidens bæredygtige udvikling ligger i hænderne på nutidens unge talenter. Hvad er de centrale politiske, økonomiske og tekniske forudsætninger for at fremme vækst og omstilling baseret på bæredygtige løsninger? Og hvilke muligheder og udfordringer byder en mere bæredygtig fremtid morgendagens ledere? I vores talentnetværk om bæredygtighed skaber vi en platform for et fagligt netværk for dygtige unge profiler, der har potentiale og engagement, og som ønsker sparring og et stærkt professionelt netværk.

  Vi samler aktører, der beskæftiger sig med bæredygtighed fra forskellige perspektiver, med henblik på at udfordre hinanden og oplægsholderne på at navigere i den grønne omstilling og finde løsninger, der matcher fremtidens (grønne) krav. Vi inviterer centrale aktører indenfor til oplæg og debat. De indvier medlemmerne i egen karriere, udfordringer og erfaringer, og medlemmerne får mulighed for indbyrdes og med netværkets oplægsholdere at diskutere egne professionelle udfordringer og karriere.

  Gennem spændende input og sparring ønsker vi at give medlemmerne værktøjer til at udfolde eget talent og kompetencer fra begyndelsen af deres karriere, og herigennem skabe et solidt grundlag for fremtidig udvikling.

  Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til unge talenter, der ønsker at udvide deres professionelle netværk og møde ligesindede kompetente profiler, der deler samme drøm om at kravle op ad karrierestigen og beskæftige sig med bæredygtighed/den grønne omstilling i den offentlige såvel som den private sektor. Møderne ledes af Dan Jørgensen, fhv. minister for fødevarer, landbrug og fiskeri og medlem af Folketinget for Socialdemokraterne siden 2015. En del af møderne afholdes hos netværkets oplægsholder og de resterende møder afholdes i SOHO i Kødbyen, Flæsketorvet 68, 1711 København V. Netværksmøderne afsluttes med en uformel snak over et glas vin.  Se netværkets mødeprogram for det kommende år her.

  Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i etværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 9.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksarrangementerne. Se vores vilkår for medlemskab her.

  Udvidet medlemskab: Synes du, at et eller flere arrangementer i andre af vores netværk lyder interessante, så kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere om udvidet medlemskab her.

  TILMELD DIG HER

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: