• MØDERÆKKE

  Corydon: Tanker inde- og udefra den røde bygning
  Torsdag den 1. februar 2018, 15.00 -17.45
  Tidligere finansminister Bjarne Corydon (S) sidder i dag som global direktør i den verdenskendte management- og konsulentvirksomhed Mckinsey. Corydon fortæller bl.a. om arbejdet med at rådgive ikke blot danske men også internationale myndigheder. Han deler ud af sine erfaringer både som modtager af politisk rådgivning som finansminister og i sin nye rolle på den anden side af bordet i det berømte og berygtede konsulenthus.
  v/ Bjarne Corydon, global direktør for The McKinsey Center for Government og fhv. finansminister (Mødet afholdes i SOHO, Kødbyen, Flæsketorvet 68, 1711 København V)

  Jobbet som departementschef: Topembedsmandens rolle
  Tirsdag den 10. april 2018, 09.15 -12.00
  Som departementschef i Økonomi- og Indenrigsministeriet sidder Sophus Garfiel som den administrative leder i et centralt ministerium på Slotsholmen. Hvordan håndterer man bedst krydspresset fra de mange interesseorganisationer, offentlige myndigheder og virksomheder, som ønsker indflydelse? Hvilken rolle spiller rådgivningen for de forskellige aktører i den politiske beslutningsproces? På dagens møde vil Sophus Garfiel fortælle om det daglige arbejde i forvaltningens top, samt hvilke erfaringer han har gjort sig på vejen til toppen.
  /v Sophus Garfiel, departementschef i Økonomi- og Indenrigsministeriet (Mødet afholdes i SOHO, Kødbyen, Flæsketorvet 68, 1711 København V)

  Når rekrutteringsbureauerne spejder
  Torsdag den 31. maj 2018, 15.00 -17.45
  Headhuntere og rekrutteringsselskaber bliver i stigende grad anvendt i Danmark. Hvad lægger virksomhederne, organisationerne og bureauerne vægt på, når de leder efter nye kandidater? Vi besøger administrerende direktør i Mercuri Urval Christian Kurt Nielsen til en snak om arbejdet som headhunter. Hvordan kan man spotte de rette kandidater, og hvordan kan kandidater selv øge chancerne for at blive spottet?
  v/ Christian Kurt Nielsen, adm. direktør i Mercuri Urval (Mødet afholdes hos Mercuri Urval, Hans Bekkevolds Allé 7, 2900 Hellerup)

  Støjberg: Rådgivning i toppolitik
  Mandag den 10. september 2018, 09.15 -12.00
  Som minister for udlændinge- og integration sidder Inger Støjberg på én af landets mest udfordrende poster, som kræver fokus på den helt rette kommunikation, rådgivning og beslutning. Efter mange år i gamet har Støjberg fulgt rådgivningens udvikling fra begyndelsen af sin politiske karriere til i dag, hvor en ny tid stiller nye krav til den kompetente rådgiver. På dagens møde fortæller Inger Støjberg om arbejdet i den politiske top som en af landets mest omdiskuterede og også mest magtfulde politikere. Hun deler sine tanker og erfaringer med rådgivning og beslutning i toppen af dansk politik.
  v/ Inger Støjberg, udlændinge- og integrationsminister

  Mediebranchen i opbrud - fremtidens kompetencer
  Torsdag den 25. oktober 2018, 15.00 -17.45
  Aldrig har danskerne brugt mere tid på medier, og aldrig har de store medier været mere udfordret af ændrede betalingsformer og nye aktører. Vi spørger administrerende direktør i Danmarks største private mediehus, hvilke strategier, der skal sikre kvalitetsmedier i fremtiden, og hvad de vigtigste kompetencer for morgendagens medieledere er? Samtidig giver han et indblik i, hvilken rolle rådgivning spiller for medieverdenen, og på hvilken måde mediernes ændrede rolle kan påvirke brugen af rådgivning i fremtiden.
  v/ Stig Kirk Ørskov, adm. direktør i JP/Politikens Hus (Mødet afholdes i JP/Politiken Hus, Rådhuspladsen 37, 1785 København V)

  Indblik i organisationernes rådgivning og indflydelse
  Tirsdag den 27. november 2018, 09.15 -12.00
  I alle demokratier søger en bred kreds af interesseorganisationer politisk indflydelse. Her kan sagkyndig og kompetent rådgivning være altafgørende, når organisationernes løsningsforslag skal præsenteres på den rigtige måde. Tine Roed, direktør i Dansk Industri, og Bente Sorgenfrey, formand for FTF, fortæller om arbejdet i Danmarks største organisationer for både arbejdsgivere og arbejdstagere. Hvilken rolle spiller rådgivning i organisationernes verden? Og hvordan gør den rette rådgivning en forskel for politikudvikling og politisk indflydelse?
  v/ Tine Roed, direktør i Dansk Industri og Bente Sorgenfrey, formand for FTF (Mødet afholdes i Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1787 København K)

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: