• TRANSPORTPOLITISK NETVÆRK

  Transport 3

  Hvordan samkører vi vellykket kollektiv trafik og effektiv godstransport med grøn mobilitet og ny teknologi? Vil transportsektoren fortsat blive udsat for disruptive ændringer som Uber og droneflyvning og hvilke reguleringsmæssige udfordringer giver det? Hvordan får vi tog til tiden? Er fremtiden selvkørende biler? Og hvordan spiller de sammen med den offentlige transport? Skal de store byer tilgodese både cyklister og billister? Kan vi se frem til større investeringer i infrastrukturen i den nærmeste fremtid? I Transportpolitisk netværk tager vi fat på de helt store spørgsmål om fremtidens mål og udfordringer på transportområdet, og vi diskuterer konkrete løsninger på aktuelle problemstillinger.

  Vi samler aktører på tværs af transportsektoren og udfordrer hinanden og oplægsholderne på at finde løsninger og skabe debat. Netværkets brede medlemskreds skaber rammen for mangefacetterede diskussioner og erfaringsudveksling. Vi tiltrækker de bedste oplægsholdere og lægger vægt på et højt fagligt udbytte på hvert eneste møde, da det skaber en solid fælles baggrund for netværksdannelsen blandt medlemmerne.

  Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere i interesseorganisationer, offentlige institutioner og private virksomheder, der har en professionel interesse i transportpolitik og infrastruktur. Netværkets møder afholdes med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året - i IDA Mødecenter på Kalvebod Brygge 31 i København. Møderne ledes af Magnus Heunicke, fhv. transportminister. Se mødeprogramet for det kommende år her

  Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksarrangementerne. Se vores vilkår for medlemskab her.

  Udvidet medlemskab: Synes du, at et eller flere arrangementer i andre af vores netværk lyder interessante, så kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere om udvidet medlemskab her.

  TILMELD DIG HER

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: