• OM SAMUELSEN

   

  Velkommen til en økonomisk og politisk uafhængig virksomhed, etableret i 2001.

  Vores vigtigste målsætning er at tilbyde vores medlemmer fagligt funderede politiske netværk, som kan styrke deres kompetencer og skabe værdifulde kontakter på tværs af sektorer og interesser. Vores netværk afholder seks årlige møder, hvor deltagerne udfordres og inspireres af nogle af de stærkeste ledere, meningsdannere og eksperter på deres felt. Læs mere om vores netværksmodel her.

  Herunder kan du se hvem, der er tilknyttet virksomheden.

  Anders Eldrup

  Anders Eldrup
  Cand.scient.pol 1972. Departementschef i Finansministeriet 1991-2001, adm. direktør i DONG 2001-2012. Formand for Copenhagen Cleantech Cluster. Eldrup sidder derudover i en række bestyrelser, blandt andet i Rockwool Foundation, Terma A/S, Experimentarium og DTU. Anders Eldrup faciliterer møderne i Energi- og forsyningspolitisk netværk.
  29 88 47 77, eldrupa@gmail.com

  Bent Hansen

  Bent Hansen
  Formand for Danske Regioner og tidl. regionsrådsformand for Region Midtjylland for Socialdemokraterne. Bent Hansen var Amtsborgmester for Viborg Amtsråd fra 1990 til 2006, og han er uddannet cand. mag. i samfundsfag og historie fra Aarhus Universitet. Bent Hansen faciliterer møderne i Sundhedspolitisk netværk. 

   Bente Portræt

  Bente Klarlund Pedersen
  Dr. Med. og overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet samt leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed. Hun er desuden forfatter og har modtaget adskillelige priser for sin forskning og udgivelser. Bente Klarlund Pedersen faciliterer møderne i netværket Det nære sundhedsvæsen i København.
  26 17 05 24, Bente.klarlund.pedersen@regionh.dk

  Bo Smith Sh

  Bo Smith
  Cand.scient.pol 1974. Departementschef i Beskæftigelsesministeriet 1998-2013, før da karriere i forskellige ministerier, i Københavns Amt og i Datacentralen A/S. I dag bl.a. chefforhandler for en af verdens største og mest avancerede forskningsfaciliteter, European Spallation Source i Lund. Bo Smith faciliterer møderne i vores Beskæftigelsespolitiske netværk og vores netværk om Offentlig Styring.
  21 69 39 15, bosm.47@gmail.com

  Carsten Gomard.

  Carsten Gomard
  Ph.d. i datalogi i 1991. Stiftede i 1999 Netcompany, som i dag er et af landets førende it-konsulentvirksomheder. Han var adm. direktør for virksomheden i 12 år og er i dag bestyrelsesformand og medejer. Carsten Gomard faciliterer møderne i Digitaliseringsnetværket.
  cg@netcompany.com

  Christine _Antorini

  Christine Antorini
  Cand.comm. 1994. Fhv. børne- og undervisningsminister. Folketingsmedlem for Socialdemokraterne siden 2005. Formand for Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg. Christine Antorini faciliterer møderne i Uddannelsespolitisk netværk.
  33 37 40 35, christine.antorini@ft.dk

   Guldbrandsen

  Christoffer Guldbrandsen
  Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og City University i London.  Han er dansk dokumentarfilminstruktør og har arbejdet som journalistisk chef og senere hen kanalchef på DR 2. Han har stået bag flere kendte dokumentarer som Fogh bag facaden, Den hemmelige krig, Løkketoft finale og Dagbog fra midten. Christoffer har tidligere arbejdet ved TV 2 Nyhederne, Politiken og som adm. direktør for The Why Foundation. I 2009 modtog han Columbus-prisen. Christoffer Guldbrandsen faciliterer møderne i Mediepolitisk netværk.

   Dan _Jorgensen -Fotograf _Steen _Brogaard

  Dan Jørgensen
  Cand.scient.pol. i 2004. Fhv. minister for fødevarer, landbrug og fiskeri og medlem af Folketinget for Socialdemokratiet siden 2015. Han har en akademisk karriere bag sig og har senest været adjungeret professor ved Aalborg Universitet siden 2016. Desuden har han skrevet en række bøger om tidens miljø- og klimaudfordringer, herunder ’Grønt Håb 2.0’ fra 2010, og senest har han været medforfatter til artiklen ’Beyond deniers and believers: towards a map of the politics of climate change’ i tidsskriftet Global Environmental Change, 2015. Dan Jørgensen faciliterer møderne i Talentnetværket om bæredygtighed.

  Gitte Lillelund Bech

  Gitte Lillelund Bech
  Tidligere forsvarsminister og folketingsmedlem for Venstre fra 1999 til 2013. Efter mere end ti år i Folketinget valgte Gitte at træde ud af politik og i stedet orientere sig mod det private erhvervsliv. Hun har været  direktør for Danske Havne og er nu public affairs director hos Advice A/S. Gitte Lillelund Bech faciliterer møderne i netværket Public Affairs.
  25 57 21 22, gitte.b@adviceas.dk

   Udklip3

  Hans Engell
  Dansk politiker og journalist. Hans Engell er fhv. formand for Det Konservative Folkeparti, samt forsvars- og justitsminister. Tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet i perioden 2000-2007, landsformand for Foreningen Norden i 1999-2000 samt statsrevisor i 1994-2000. Han er oprindeligt udlært journalist på Berlingske Aftenavis og Berlingske Tidende, hvor han en årrække sad som politisk journalist på Berlingske Tidendes Christiansborg-redaktion. Hans Engell faciliterer møderne i Finanspolitisk netværk.
  29 29 13 13, hans.engell@eb.dk

  Henrik _Bjerre -Nielsen _300ppi

  Henrik Bjerre-Nielsen
  Henrik Bjerre-Nielsen har været en nøgleperson i finanssektoren i mange år. Han var direktør for Finanstilsynet fra 1996-2008 og har siden stået i spidsen for Finansiel Stabilitet, der har til opgave at medvirke til sikring af finansiel stabilitet i Danmark, særligt ved at overtage og afvikle aktiviteterne fra nødlidende pengeinstitutter. Henrik faciliterer møderne i Finanssektornetværket.
  70 27 87 47, hbn@finansielstabilitet.dk

  Ida _Auken -sh

  Ida Auken
  Fhv. miljøminister og medlem af Folketinget siden 2007. Miljøordfører for Radikale Venstre. Som miljøminister i S-R-SF-regeringen stod Auken blandt andet i spidsen for en handlingsplan for klimasikring, ressourcestrategien for affaldshåndtering og ”Væksthjulet til Grøn Forretning”, som skulle hjælpe virksomheder til at skabe vækst ved at satse på grønne forretningsmuligheder. Som den første danske politiker er Ida en del af World Economic Forums gruppe for fremtidens ledere. Ida Auken faciliterer møderne i Miljøpolitisk netværk
  33 37 47 10, ida.auken@ft.fk

  Sheikh2

  Jakob Sheikh
  Særlig rådgiver for justitsminister Søren Pape Poulsen (K).  Jakob Sheikh er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole, og har arbejdet som journalist, forfatter og foredragsholder. I perioden 2010-2017 var han ansat som journalist på Politiken, hvor han blev særlig kendt for sin dækning af radikalisering og militant islamisme i Danmark. Jakob har modtaget en række priser for sit arbejde herunder Den Berlingske Fonds Journalistpris i 2016 for sin dækning af radikalisering i Danmark. Jakob Sheikh faciliterer møderne i Integrationspolitisk netværk.
  jakobsheikh@gmail.com

  Jens _kramer _mikkelsen

  Jens Kramer Mikkelsen
  Før han blev adm. direktør for udviklingsselskabet By & Havn, var Jens Kramer Mikkelsen adm. direktør i Ørestadsselskabet I/S frem til 2007. Under hans periode som overborgmester (1989-2004) gennemgik København store forandringer. Bl.a. gennemførtes en gennemgribende byfornyelse i brokvartererne, etableringen af bydelen Ørestad påbegyndtes og København fik sin første metro. Jens Kramer Mikkelsen faciliterer møderne i Bygge- og boligpolitisk netværk.
  33 76 99 23, jkm@byoghavn.dk

  1426-Jonas -Dahl -a

  Jonas Dahl 
  Hospitalsdirektør for Regionshospitalet i Randers og Cand. mag. Jonas Dahl var medlem af Folketinget for SF fra 2007 til 2016, hvor han bl.a. var gruppeformand, finansordfører og sundhedsordfører samt skatteminister. Jonas Dahl faciliterer møderne i netværket Det nære sundhedsvæsen i Aarhus.
  29 74 41 45, jonas.dahl@randers.rm.dk

   Sh .Magnus _Heunicke -Fotograf _Steen _Brogaard

  Magnus Heunicke
  Fhv. transportminister og nu medlem af transport- og bygningsudvalget. Folketingsmedlem siden 2005 (S) og politisk ordfører i perioden 2011-2014 (S). Uddannet journalist og ansat på Danmarks Radio fra 1999-2005. Magnus Heunicke faciliterer møderne i Transportpolitisk netværk.
  61 62 44 35, magnus.heunicke@ft.dk

  Berlau

  Majbrit Berlau
  Formand for Dansk Socialrådgiverforening siden 2012. Majbrit er oprindeligt uddannet socialrådgiver, hun har tidligere siddet i Stenløse og Egedal kommunes kontanthjælpsteam, og i 2004 blev hun en del af Dansk Socialrådgiverforenings hovedbestyrelse. Majbrit er kendt som en stærk stemme i den offentlige debat og faciliterer møderne i Socialpolitisk netværk.
  61 20 42 75, mbb@socialraadgiverne.dk

  Nina Smith -billede

  Nina Smith
  Tidligere økonomisk vismand og nu tilknyttet Det Økonomiske Råd som særlig sagkyndig. Hun er professor i økonomi ved Aarhus Universitet og bestrider et utal af bestyrelsesposter. Blandt andet er Nina bestyrelsesformand i KORA, næstformand i foreningen Nykredit og bestyrelsesmedlem i Carlsberg og Nykredit Realkredit. Hun har også bestridt en del kommissionsposter, senest formandskabet i regeringens dagpengekommision og medlem af Velfærdskommission og Socialkommission. Nina Smith faciliterer møderne i netværket for politik og økonomi.
  8716 5565, nsmith@econ.au.dk  

   Noa

  Noa Redington
  Klummeskribent på Politiken og politisk kommentator på TV2. Noa Redington er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og Columbia University, New York. Han har arbejdet som debatredaktør på Weekendavisen, analytiker på UgebrevetA4 og redaktør på Ugebrevet Mandag Morgen. Fra 2008 til 2015 var han særlig rådgiver for statsminister Helle Thorning-Schmidt (S). Noa Redington har et indgående kendskab til beslutningsprocesser og rådgivning på topplan. Noa Redington faciliterer møderne i Talentnetværket for fremtidens rådgivning og beslutning
  28 30 06 12, 1234noaredington@gmail.com

  Stefan Møller Christiansen

  Stefan Møller Christiansen
  Skolechef i Mariagerfjord Kommune. Tidligere formand for Aarhus Skolelederforening fra 2010-2015, og tidligere skoleleder i 9 år. Uddannet lærer i 1995 og diplom i offentlig ledelse i 2010. Stefan Møller Christiansen faciliterer møderne i Uddannelsespolitisk netværk Jylland.
  61 19 44 96, stech@mariagerfjord.dk

  Stina _vrang _elias _11

  Stina Vrang Elias
  Adm. direktør i Tænketanken DEA, hvor hun siden 2009 er gået forrest i kampen for at sikre Danmarks konkurrenceevne ved at få sat uddannelse, forskning og innovation på den politiske dagsorden. Oprindeligt uddannet cand.scient.adm fra RUC og har bl.a. en baggrund hos DI, evalueringsinstituttet EVA samt Oxford Research A/S. Stina er en hyppigt brugt debattør i både medier og faglige kredse. Stina Vrang Elias faciliterer møderne i netværket Offentlig Innovation.
  33 42 66 01, sve@dea.nu

  Susanne1

  Susanne Hegelund
  Partner i kommunikationsbureauet Hegelund & Mose og forfatter til en række bøger om politik, ledelse og indflydelse. Tidligere chef for TV Avisen, DRs politiske redaktion og Deadline samt kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har stor erfaring som facilitator, og hun har fingeren på pulsen af den velfærdspoltiske dagsorden. Susanne Hegelund faciliterer møderne i de velfærdspolitiske netværk i København og Aarhus. 
  40 32 68 16, hegelund@hegelundmose.dk

   220px -Søren _Gade Sort Hvid

  Søren Gade
  Cand.oecon. og gruppeformand for Venstre. Søren har en lang politisk karriere bag sig som folketingsmedlemog minister for Venstre. Han har arbejdet med politik siden 1995 og fra 2012 - 2014 var han adm. dir. i Landbrug & Fødevarer. Søren faciliterer møderne i Fødevarepolitisk netværk.
  33 37 45 10, soren.gade@ft.dk

  Soes Marie Serup

  Søs Marie Serup
  Cand.phil, cand.mag i Engelsk & Medievidenskab. Søs har over et årtis erfaring som professionel politisk aktør bl.a. som tidligere pressechef i Venstre og særlig rådgiver for statsminister Lars Løkke Rasmussen. Hun driver i dag strategi- og kommunikationsvirksomheden By Serup. Søs er desuden politisk kommentator for BT og desuden fast kommentator på TV2 NEWS, bl.a. i det politiske magasin Besserwisserne. Søs faciliterer møderne i netværket Politisk Kommunikation.
  20 18 38 46, serup@byserup.dk

  Uffe -elbaek1

  Uffe Elbæk
  Formand for Alternativet og fhv. kulturminister. Uffe Elbæk grundlagde i 1991 den århusianske iværksætteruddannelse ´Kaospiloterne’ og fungerede som rektor indtil 2006. Det stærke engagement i det århusianske kulturliv banede vejen for hans politiske karriere, og i 2001 blev han indvalgt i Aarhus Byråd for det Radikale Venstre. I perioden oktober 2011 til december 2012 var Uffe Elbæk kulturminister. I september 2013 blev Uffe Elbæk løsgænger i Folketinget og dannede partiet Alternativet. Uffe Elbæk faciliterer møderne i Kulturpolitisk netværk
  33 37 47 21, uffe.elbaek@ft.dk

   

  Nedenfor finder du en oversigt over de eksterne programlæggere, der er tilknyttet Samuelsen.

  Asmus -Leth -Olsen

  Asmus Leth Olsen
  Ekstern programlægger. Cand.scient.pol. og ph.d. fra Institut for Statskundskab på Københavns Universitet. Asmus  er forsker og underviser i  spændingsfeltet mellem politisk psykologi og offentlig forvaltning. Han er medforfatter til formidlingsbogen "Poligak" fra 2013 om politisk psykologi og manipulation, og har desuden vundet flere priser for sine formidlingsevner herunder Informations phd-cup i 2014 og Herbert Kaufman prisen i 2015. Asmus er ansat som lektor på Københavns Universitet.
  29 84 86 92, ajlo@ifs.ku.dk

  5134766-rasmus -jnsson

  Rasmus Jønsson
  Ekstern programlægger. Cand.comm. fra Roskilde Universitet. Rasmus er kommunikationsrådgiver, politisk kommentator og underviser i politisk kommunikation på DJH. Han har fungeret som særlig rådgiver for tidligere transportminister Magnus Heunicke og som kommunikationschef i partiet Ny Alliance. I dag er han partner i PR-firmaet New Deals.
  27 14  40 31, rasmus@newdeals.dk

   

  Nedenfor finder du en oversigt over sekretariatets medarbejdere.

  Morten

  Morten Samuelsen
  Cand.scient.pol. Direktør og stifter. Arbejdede fra 1987-2000 i Skatteministeriets departement. Etablerede selvstændig virksomhed i 2001. Rådgav i perioden 2001-2005 danske og internationale kunder om politisk interessevaretagelse. Har siden 2005 udviklet, drevet og faciliteret en række samfundsfaglige netværk i regi af virksomheden.
  26 18 52 26, ms@samu.dk

  Tobias

  Tobias Leth Schmidt
  Cand. scient. adm. Sekretariatsleder. Tobias arbejder med idéudvikling, analyse, økonomi og kommunikation. Tobias har tidligere bl.a. været stagiaire på EU-Repræsentationen i Bruxelles og kampagnekoordinator i forbindelse med folketingsvalg og kommunalvalg. 
  26 29 34 04, tls@samu.dk

  Mette

  Mette Solbjerghøj Isaksen
  Cand.scient.pol. Programchef & Medarbejderrepræsentant. Har det overordnede ansvar for programlægning og udvikling af de eksisterende netværk samt idéudvikling, programlægning og koordinering af nye netværk.
  51 94 78 98, mi@samu.dk 

  Anna

  Anna Mørk
  Cand.scient.pol. Administrationschef. Har det overordnede ansvar for administrationen af virksomhedens aktiviteter. Arbejder desuden med programlægning og udvikling af eksisterende og nye netværk samt koordinering af netværkene i Aarhus.
  29 86 91 00, am@samu.dk

  Nicklas

  Niklas Stribolt Andersen
  Cand.mag. Kundechef. Har ansvaret for produktudvikling samt kundepleje. Niklas har en fortid fra bl.a. Energistyrelsen, Presidents Institute og Netværk Danmark.
  60 85 29 55, nsa@samu.dk

  Si

  Sidsel Fuglsang
  Cand.scient.pol. Konsulent. Arbejder med programlægning og udvikling af eksisterende og nye netværk og med virksomhedens sociale medier.
  30 68 17 11, sfc@samu.dk

  Anne -Mette

  Anne-Mette Sønderby Bonde
  Cand.scient.pol. Konsulent. Arbejder med programlægning og udvikling af eksisterende og nye netværk. Har det overordnede ansvar for netværksgrupperne i Aarhus.
  28 88 81 93, amb@samu.dk

  Amalie

  Amalie Frederikke Albertsen
  Stud.scient.pol. Juniorkonsulent. Er tilknyttet Samuelsen som juniorkonsulent og arbejder med markedsføring og udvikling af netværk for mediepolitik, finanspolitik og politisk kommunikation.
  26 29 09 44, afa@samu.dk

  Sallie

  Sallie Damm
  Stud.scient.adm. Juniorkonsulent. Er tilknyttet Samuelsen som juniorkonsulent og arbejder med markedsføring og udvikling af netværk for beskæftigelsespolitik, offentlig styring, miljøpolitik samt bygge- og boligpolitik. 
  31 22 29 20, sd@samu.dk

  Steffen

  Steffen Krogsgaard Andersen
  Stud.jur. Juniorkonsulent. Er tilknyttet Samuelsen som juniorkonsulent og arbejder med markedsføring og udvikling af netværk for uddannelsespolitik, digitalisering og finanssektor.
  30 69 21 89, ska@samu.dk

  Mette Thomsen

  Mette Thomsen
  Stud.scient.pol. Juniorkonsulent. Er tilknyttet Samuelsen som juniorkonsulent og arbejder med kommunikation og udvikling af netværk for mediepolitik, integrationspolitik, socialpolitik, kulturpolitik og offentlig innovation.
  60 65 63 33, mt@samu.dk

  SLA

  Sandra Louise Andersen
  Stud.soc. Juniorkonsulent. Er tilknyttet Samuelsen som juniorkonsulent og arbejder med markedsføring og udvikling af netværk for miljøpolitik, energi- og forsyningspolitik, sundhedspolitik, public affairs og det nære sundhedsvæsen.
  28 76 03 31, sla@samu.dk

   Daniel

  Daniel Hem Fischer
  A.P Marketing Management, netværkschef. Arbejder med markedsføring af netværket samt forretnings- og produktudvikling. Daniel har bl.a. en fortid fra Dansk Solenergi.
  27 51 33 41, dhf@samu.dk

  Saffia

  Saffia Senyani
  A.P Marketing Management, kundekonsulent. Arbejder med markedsføring af netværket samt forretnings- og produktudvikling. Saffia sidder bl.a. også med praktiske opgaver inden for regnskab og bogføring.
  60 22 15 69, sas@samu.dk

  Rasmus

  Rasmus Schnedler-Meyer
  Netværkschef. Arbejder med markedsføring af netværket samt forretnings- og produktudvikling. Rasmus har bl.a. en fortid fra HF Innovation.
  60 22 15 70, rsm@samu.dk

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: