• UDVIDET MEDLEMSKAB

  Vi har mange spændende møder i vores netværk. Er du medlem af et af vores netværk, men synes at et eller flere arrangementer i andre af vores netværk lyder interessante, så har du mulighed for at udvide dit medlemskab og deltage i ekstra valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Det kan f.eks. være relevant, hvis du har et arbejdsområde, der går på tværs af flere af vores netværk, hvis du gerne vil knytte kontakter til medlemmerne i et andet netværk, eller hvis du blot synes, at der er et møde i et andet netværk, der er spændende.

  To valgfrie møder
  Du har mulighed for at udvide dit medlemskab med to ekstra valgfrie netværksmøder om året. Du kan frit vælge mellem møder i alle vores netværk. Klik her for at se alle de møder, som du kan vælge blandt.

  Pris og tilmelding
  Prisen for et udvidet medlemskab er 5.000 kr ekskl. moms. Du tilmelder dig ved at sende en mail til mail@samu.dk, hvor du oplyser, hvilke to møder du ønsker at deltage i.

  Hvis du ikke allerede er medlem af et af vores netværk, så kan du blot oplyse om de to møder i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen, når du tilmelder dig et nyt netværk. 

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: