Møderække

Bygge- og boligpolitisk netværk - København - mødeprogram

Kommunaldebat: Hvor skal vi bygge og bo?

Mandag den 1. november 2021, 09.15 -12.00

Kommunalvalget er lige om hjørnet, og der er nok at tage fat på, hvad angår den bygge- og boligpolitiske dagsorden. Vi spørger borgmesterkandidaterne, hvordan vi bedst skaber rammerne for en sammenhængende byudvikling, betalelige boliger og bæredygtige byggerier. Hvad ser de hver især som de største kommunale udfordringer på området? Og hvilke emner skal prioriteres for at skabe de bedste vilkår for borgerne?

v/ Marie Stærke (S), borgmester, Køge, Simon Aggesen (K), borgmester, Frederiksberg, Helle M. Adelborg (S), borgmester, Hvidovre og Piet Papageorge (V), borgmesterkandidat, Glostrup (MØDESTED: Dansk Arkitektur Center, Bryghusgade 10, 1473 København K)

Sophus Garfiel: En ny æra for boligpolitikken?

Tirsdag den 7. december 2021, 09.15 -12.00

Regeringens forårsrengøring betød dannelsen af det nye Indenrigs- og Boligministerium og dermed også en ny departementschef ved roret. Vi spørger departementschef Sophus Garfiel, hvordan han ser samspillet mellem indenrigs- og boligområdet? Hvordan kan de to ressortområder supplere hinanden, og hvad kan vi forvente af det nye ministerium? Bliver dette en ny æra for landets boligpolitik, eller risikerer vi, at boligområdet kommer til at stå i skyggen af de indenrigspolitiske dagsordener?

v/ Sophus Garfiel, departementchef, Indenrigs- og Boligministeriet (MØDESTED: IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København V)

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Lasse Krodal