Møderække

Bygge- og boligpolitisk netværk - København - mødeprogram

Boligpolitisk debat

Med en ny regering og et nyt Folketing på plads efter valget i efteråret 2022 er der både nye og velkendte ansigter på boligordførerposten. Vi inviterer til debat, vi bliver klogere på ordførernes prioriteter og visioner på området, samt udfordrer dem på nogle af de konkrete problemstillinger, sektoren står overfor. Er betalelige boliger i de store byer stadig en prioritet? Hvordan sikrer man byggeri, der er både klimamæssigt og økonomisk bæredygtig? Og hvor skal det politiske samarbejde om de gode og holdbare løsninger findes? Alt det og meget mere er på dagsordenen til dagens debat.

v/ Pelle Dragsted (EL), Sigurd Agersnap (SF), Thomas Monberg (S) , Nanna Gotfredsen (M) (ikke bekræftet), Nick Zimmermann (DF) (ikke bekræftet) og Per Larsen (C) (Mødested: IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København V)

København set fra vandsiden (sejltur)

Traditionen tro tager vi et kig på byudvikling set fra vandsiden med Jens Kramer Mikkelsen som guide. På årets sejltur får vi historierne om de nye byggerier, der skyder op med rekordfart omkring Københavns Nordhavn. Vi tager desuden også et kig på, hvor der i fremtiden ikke længere vil være vand men i stedet Københavns nye ø Lynetteholmen. Vi sørger for en båd velegnet til alt slags vejr samt forskellige drikkevarer og snacks. MØDESTED: Turen starter og slutter ved Kalvebod Bølge / Marriott Hotel.

v/ Jens Kramer Mikkelsen

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk

Ønsker du at høre nærmere?

Har du spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Rasmus Schnedler-Meyer