Hvordan styrker vi den digitale sammenhæng i Danmark?

Det offentlige kaster hvert år milliarder af kroner i den digitale omstilling, og verdens digitale transformation er i højeste gear. Er vi i Danmark gode nok til at holde os i front og sikre, at vi som samfund får høstet alle de fordele og nye muligheder, den øgede digitalisering bringer? Hvordan styrker vi den digitale sammenhæng gennem hele den offentlige sektor samt på tværs af det offentlige og det private? Og hvordan håndterer vi de store udfordringer forbundet med it-sikkerhed?

I digitaliseringsnetværket tager vi de brede diskussioner om det digitale Danmark, og vi dykker ned i nogle af de teknologier og trends, der kan styrke processer, skabe øget effektivitet og brugervenlighed. På møderne inviterer vi landets førende eksperter, embedsmænd, politikere og topledere ind til at dele deres viden og perspektiv. Netværket har en bred medlemskreds, der fremmer erfaringsudveksling på tværs af offentlige og private institutioner.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og medarbejdere, der arbejder med digitalisering i det offentlige, interesseorganisationer og i private virksomheder. Netværksmøderne bliver faciliteret af Thomas Rysgaard Christensen, adm. direktør i KOMBIT. Der afholdes 5-6 netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum, og de foregår centralt i København. Mødestederne fremgår af møderækken.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 16.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Daniel H. Fischer