Hvordan får man sit budskab ud i medierne og det offentlige rum?

Hvad skal der til for at påvirke den politiske dagsorden? Og hvilke strategiske og praktiske værktøjer kan man benytte for at skaffe indflydelse på politiske beslutninger?

Nøglen til den stærke politiske kommunikation og succesfulde interessevaretagelse ligger i at forstå de politiske dynamikker, og hvordan beslutninger reelt bliver truffet i dansk politik. Netværket tilbyder et smugkig ind i magtens maskinrum. Med oplæg fra nogle af feltets førende aktører bliver vi klogere på, hvordan man kommer frem i kapløbet om mediernes, politikernes og embedsmændenes opmærksomhed.

Udbyg dit faglige netværk og vær med til at diskutere de mest relevante spørgsmål på området. For hvordan adskiller spillereglerne på Borgen sig fra den kommunale og regionale verden? Kan det lade sig gøre at opnå konkrete resultater og sætte en dagsorden på Folkemødet? Og hvilke tendenser ser vi i den politiske kommunikation nu og i fremtiden? Vi samler aktører, som arbejder med politisk kommunikation og interessevaretagelse fra forskellige vinkler. Netværkets brede medlemskreds skaber rammen for nuancerede diskussioner og erfaringsudveksling om best practice.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere i både det offentlige, interesseorganisationer, foreninger og den private sektor. Netværksmøderne faciliteres af Søs Marie Serup, fhv. pressechef i Venstre og særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen, som nu driver kommunikationsvirksomheden By Serup. Der afholdes 5-6 netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum, og de foregår centralt i Aarhus. Mødestederne fremgår af møderækken.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 17.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Ønsker du at høre nærmere?

Har du spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Daniel H. Fischer