Hvem sætter hvilken dagsorden?

Det stiller høje krav til organisationer, virksomheder og myndigheder, når et politisk budskab skal bryde gennem mediemuren. For hvilke strategiske og praktiske redskaber skal tages i brug, når politiske beslutninger skal påvirkes, og folkestemningen skal vindes? Hvordan arbejder toneangivende aktører konkret med politisk kommunikation, og hvor stor succes har de med at påvirke eller sætte en dagsorden? Det og meget andet debatterer netværket om politisk kommunikation, som inviterer nogle af landets klogeste hoveder på området til at give deres input.

Samuelsen tiltrækker de bedste oplægsholdere og kombinerer en række praktiske oplæg med konkrete cases. Målet er, at medlemmerne i netværket får en bred indføring i og inspiration til de mange aspekter af arbejdet med politisk kommunikation. Samtidig er netværket udgangspunkt for erfaringsudveksling, sparring og networking mellem medlemmerne, der kommer fra mange forskellige brancher og sektorer.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til medarbejdere med ansvar for kommunikation og pressearbejde. Netværksmøderne bliver faciliteret af Søs Marie Serup, fhv. pressechef i Venstre og særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen, som nu driver kommunikationsvirksomheden By Serup. Der afholdes 5-6 netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum, og de foregår centralt i København. Mødestederne fremgår af møderækken.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 16.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Daniel H. Fischer