Møderække

Public Affairs - mødeprogram

Den store og den lille: Strategier og tendenser

Størrelse er ikke alt, men der er forskel på ressourcer. Det gælder lande, det gælder befolkninger, og det gælder organisationer og virksomheder. Netop derfor må hver enkelt aktør vurdere, hvordan man bedst kan komme til orde og få indflydelse på den politiske beslutningstagen ud fra de tilgængelige ressourcer. Hvilke muligheder har de store aktører kontra de mindre? Hvilke strategier kan kompensere for størrelse? Og hvor langt kommer man på good will? Vi får besøg af Jakob Willer fra Teleindustrien og Astrid Gade Nielsen fra Danish Crown til en snak om strategier og tendenser bestemt af størrelse.

v/ Astrid Gade Nielsen, vice president, Danish Crown og Jakob Willer, direktør, Teleindustrien (MØDESTED: SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V)

Institutioners interesser: Public affairs fra det offentlige

Public affairs forbindes ofte med private virksomheder og interesseorganisationer. Virkeligheden tegner dog også et billede af store offentlige institutioner, der bedriver interessevaretagelse på samme niveau som private aktører. Men hvordan adskiller deres strategier sig fra det private? Er der nemmere adgang til beslutningstagerne? Og hvad kan det private lære af det offentlige - og omvendt?

v/ Kristian Vendelboe, adm. direktør, KL (MØDESTED: SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V)

Aalborg Portlands grønne udfordring

En bastion i det nordjyske står overfor en udfordring. Cement er ikke just i tidens tegn. Så hvordan får man talt til en politisk verden, hvor den grønne omstilling og 70%-målsætninger er i højsædet? Kræver det en omstilling af virksomheden? Og kan man i så fald gøre det uden at tabe de værdier, som virksomheden står og har stået for i sine godt 130 år? De spørgsmål stiller vi Thomas Uhd til dagens møde.

v/ Thomas Uhd, Head of Sustainability and External Relations, Cementir Nordic & Baltic (Aalborg Portland, Unicon Norway & Unicon Denmark)

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Rasmus Schnedler-Meyer