Møderække

Public Affairs - mødeprogram

Netværk: Public Affairs

Tillid og indflydelse

Hvert år bringer Primetime ”Tillidsbarometeret”, der er en undersøgelse af danskernes tillid til samfundets institutioner. I de senere år har det vist sig, at danskernes tillid til NGO’er og interesseorganisationer ligger lavere end det globale gennemsnit. Der er altså noget at arbejde på for de danske organisationer, for tillid blandt befolkningen kan vise sig afgørende. Til dagens møde stiller vi skarpt på, hvorfor tillid er vigtigt i public affairs samt, hvordan man egentlig skaber tillid hos befolkningen.

v/ Thomas Juul-Dam, Managing partner i Primetime Kommunikation

Netværk: Public Affairs

Pitch, pitch, pitch: Gør din sag relevant

Vi har alle efterhånden hørt om elevatortalen i forbindelse med public affairs, men det er der nu også en grund til. Pitchen er givetvis en af de vigtigste værktøjer i værktøjskassen, når det handler om at opnå indflydelse – hvad end den er målrettet beslutningstagere, embedsmænd eller befolkningen. Til dagens møde har vi den famøse pitch under luppen, og vi skal tale om, hvordan denne perfektioneres i samarbejde med Frank Laybourn og Anna Thygesen.

v/ Frank Laybourn, PA Direktør, Oxymoron Communications & Anna Thygesen, CEO og Kommunikationsrådgiver, WeDoCommunications (ikke bekræftet)

Netværk: Public Affairs

Den store og den lille: Strategier og tendenser

Størrelse er ikke alt, men der er forskel på ressourcer. Det gælder lande, det gælder befolkninger, og det gælder organisationer og virksomheder. Netop derfor må hver enkelt aktør vurdere, hvordan man bedst kan komme til orde og få indflydelse på den politiske beslutningstagen ud fra de tilgængelige ressourcer. Hvilke muligheder har de store aktører kontra de mindre? Hvilke strategier kan kompensere for størrelse? Og hvor langt kommer man på good will? Vi får besøg af Jakob Willer fra Teleindustrien og Astrid Gade Nielsen fra Danish Crown til en snak om strategier og tendenser bestemt af størrelse.

v/ Astrid Gade Nielsen, vice president, Danish Crown og Jakob Willer, direktør, Teleindustrien

Netværk: Public Affairs

Institutioners interesser: Public affairs fra det offentlige

Public affairs forbindes ofte med private virksomheder og interesseorganisationer. Virkeligheden tegner dog også et billede af store offentlige institutioner, der bedriver interessevaretagelse på samme niveau som private aktører. Men hvordan adskiller deres strategier sig fra det private? Er der nemmere adgang til beslutningstagerne? Og hvad kan det private lære af det offentlige - og omvendt?

v/ Kristian Vendelboe, adm. direktør, KL

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Rasmus Schnedler-Meyer