Hvordan ser kompetent rådgivning ud i fremtiden?

Fremtidens rådgivning og beslutningstagelse ligger i hænderne på nutidens unge talenter. Men hvad er afgørende for den politiske verden og erhvervslivets top, når den rette rådgivning skal udføres? Og hvordan får man indflydelse og kvalificerer fremtidens beslutningsprocesser? Talentnetværket skaber en platform for et fagligt og personligt netværk for dygtige, unge profiler, der har potentiale og engagement, og som ønsker sparring og udvidelse af deres professionelle netværk.

Netværket inviterer nogle af landets førende aktører indenfor til debat med spændende input og oplæg, som giver medlemmerne et indblik i deres karrierevalg, udfordringer og erfaringer. Og så får medlemmerne mulighed for indbyrdes at debattere deres egne, professionelle udfordringer. Netværket sigter mod at give medlemmerne værktøjer til at udfolde deres eget talent og kompetencer fra begyndelsen af deres karriere for herigennem at skabe grundlag for fremtidig udvikling.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til unge talenter, som ønsker at udvide deres professionelle netværk og møde ligesindede, kompetente profiler, som deler samme drøm om at gøre karriere inden for rådgivning og beslutningstagelse i den offentlige såvel som private sektor. Netværksmøderne bliver faciliteret af Noa Redington, klummeskribent på Politiken og fhv. særlig rådgiver for statsminister Helle Thorning-Schmidt (S). Der afholdes 5-6 netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum, og de foregår centralt i København. Mødestederne fremgår af møderækken.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 14.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Ønsker du at høre nærmere?

Har du spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Daniel H. Fischer