Et mødested for nutidens unge talenter inden for rådgivning og beslutningstagen

Fremtidens rådgivning og beslutningstagen ligger i hænderne på nutidens unge talenter. I Samuelsens talentnetværk skaber vi en platform for et fagligt og personligt netværk for netop disse dygtige, unge profiler, der har potentiale og engagement, og som ønsker sparring og udvidelse af deres professionelle netværk. På den måde håber vi at være med til at klæde nutidens talenter på til fremtidens politiske og erhvervsmæssige landskab.

Netværket inviterer nogle af landets førende aktører indenfor til debat med spændende input og oplæg, som giver medlemmerne et indblik i deres karrierevalg, udfordringer, erfaringer og fremtidssyn. Derudover får medlemmerne mulighed for indbyrdes at debattere deres egne, professionelle udfordringer. Netværket sigter mod at give medlemmerne værktøjer til at udfolde deres eget talent og kompetencer fra begyndelsen af deres karriere i en konstant foranderlig verden, hvor det nogle gange kan være svært at følge med.


Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til unge talenter, som ønsker at udvide deres professionelle netværk og møde ligesindede, kompetente profiler, som deler samme drøm om at gøre karriere inden for rådgivning og beslutningstagelse i den offentlige såvel som private sektor. Netværksmøderne bliver faciliteret af Noa Redington, klummeskribent på Politiken og fhv. særlig rådgiver for statsminister Helle Thorning-Schmidt (S). Der afholdes 5-6 netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum, og de foregår centralt i København. Mødestederne fremgår af møderækken.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 14.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Ønsker du at høre nærmere?

Har du spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Daniel H. Fischer