Møderække

Talentnetværk - mødeprogram

Talentnetværk: Fremtidens rådgivning og beslutning

Prehns politiske prioriteter: Den nye fødevareminister tager fat

Den 19. november 2020 overtog Rasmus Prehn nøglerne til det nydøbte Ministerie for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Efter en periode omgivet af tumult vil den nyslåede minister nu genopbygge tilliden til ministeriet, der i de senere år har været meget i vælten. Til dagens møde vil vi spørge ind til den udfordring, ministeren står overfor, hvordan det nye arbejde differentierer sig fra arbejdet i Udviklingsministeriet, samt hvilke visioner han har for ministeriet fremover.

v/ Rasmus Prehn, Minister for fødevarer, landbrug & fiskeri (S) (MØDESTED: Kanalcafeen, Frederiksholms Kanal 18, 1220 København, møde med middag)

Talentnetværk: Fremtidens rådgivning og beslutning

Fra akademia til højesteret

Det er de færreste, der kan kalde sig både cand.phil, cand.scient.pol., lic.jur., cand.jur. og dr.jur. – men det kan Jens Peter Christensen. På dagens møde vil højesteretsdommer, Jens Peter Christensen, fortælle, hvorfor han altid har valgt at være ambitiøs på egne vegne og diskutere, hvordan man bedst tilegner sig viden. Når man vælger at være ambitiøs, er målet man stiler efter så vigtigere end selve rejsen? Hvordan opretholder man sin nysgerrighed til at ville lære?

V/ Jens Peter Christensen, dommer i Højesteret

Talentnetværk: Fremtidens rådgivning og beslutning

Fra Christiansborg til Børsen

Hvad uddanner man sig egentlig til som Statskundskaber? Bjarne Corydon er om nogen et levende bevis på, at man med et eksamensbevis som cand.scient.pol. kan gå i mange forskellige retninger. Corydon startede sin karriere som ansat i Socialdemokratiet på Christiansborg, hvor han efter en årrække besluttede sig for selv at stille op til Folketinget. Hans indvalg førte som bekendt til posten som landets Finansminister i Helle Thorning Schmidts nydannede regering. Efter fire år som minister tog Corydon springet til konsulentbranchen og blev ansat hos McKinsey. Corydon har nu sin daglige gang som chefredaktør på Dagbladet Børsen. Til dagens møde vil Corydon dele sine personlige ambitioner gennem karrieren og forklare hvordan han er endt i topstillinger af så forskelligartet karakter.

V/ Bjarne Corydon, Chefredaktør på Børsen

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Daniel H. Fischer