Fødevarepolitik - et sammenkog af interesser

Fødevarepolitik placerer sig højere og højere på den politiske dagsorden. Blandt borgere, virksomheder og myndigheder såvel som lokalt, nationalt og internationalt er der et utal af aktører med aktier i den offentlige regulering af fødevareområdet. Netværket tager nogle af de mest centrale temaer op til debat med input og oplæg fra førende fødevarepolitiske aktører. Netværket debatterer bl.a. vækst, handel, lokal udvikling, imageudfordringer og jobudvikling i sektoren.

Målgruppe og møder: Netværket går på tværs af fødevaresektoren og henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere i interesseorganisationer, offentlige institutioner og private virksomheder, der har en professionel interesse i fødevarepolitik. Netværksmøderne bliver faciliteret af Søren Gade, fhv. administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer. Der afholdes seks netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum, og de foregår centralt i København. Mødestederne fremgår af møderækken.

Hvad får du ud af netværket:
Som medlem af netværket vil du løbende holde dig opdateret på de emner, som står øverst på den fødevarepolitiske dagsorden. Netværket tager fat på de helt store spørgsmål om fremtidens udfordringer i fødevaresektoren, når det udfordrer medlemmer og oplægsholdere til at finde løsninger og skabe debat. Samuelsen tiltrækker de bedste oplægsholdere, og den brede medlemskreds giver en mangefacetteret debat og et godt udgangspunkt for networking på og mellem netværksmøderne.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 14.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

 

Facilitator

Søren Gade

Cand.oecon. Søren har en lang politisk karriere bag sig som folketingsmedlem og minister for Venstre. Han har arbejdet med politik siden 1995, og fra 2012 - 2014 var han administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer. Søren faciliterer møderne i Fødevarepolitisk netværk.

Hvis du vil vide mere om netværkene, så udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer Samuelsen dig op.