Udvidet medlemskab

Hvis du er medlem af et af Samuelsens netværk, men synes, at et eller flere netværksmøder i andre af Samuelsens netværk lyder interessante, så har du mulighed for at udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene.

Det kan f.eks. være relevant, hvis du har et arbejdsområde, som går på tværs af flere netværk, eller hvis du gerne vil netværke med folk fra et andet fagområde, eller hvis der er et tema og en oplægslægsholder, du synes er interessant. Nedenfor kan du læse mere om vilkårene for et udvidet medlemskab.

To valgfrie møder
Du har mulighed for at udvide dit medlemskab med to ekstra, valgfrie netværksmøder om året. Du kan frit vælge mellem netværksmøder i alle Samuelsens netværk.

Pris og tilmelding
Prisen for at udvide dit medlemskab er 3.400 kr. ekskl. moms.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til mail@samu.dk, hvor du oplyser, hvilke to konkrete netværksmøder, du ønsker at deltage i. Hvis du ikke allerede er medlem af et af Samuelsens netværk, kan du blot oplyse om de to møder i kommentarfeltet i tilmeldingsformularen, når du tilmelder dig et nyt netværk.