Møderække

Politisk Kommunikation - mødeprogram

Tendenser i den kommende valgkamp

Tirsdag den 28. august 2018, 09.15 -12.00

2019 er valgkampsår. Vælgerne vandrer som aldrig før, og meningsmålinger tyder på, at det bliver et tæt kapløb. Derfor kan partiernes kommunikation i valgkampen spille en afgørende rolle. Vi får valgforsker Kasper Møller Hansen til at give os sin vurdering af, hvad der bliver centralt for den politiske kommunikation og betydningen af nye medieformer. Han vil også fortælle, hvilke politiske kløfter, der er opstået blandt de danske vælgere, og hvordan det får indflydelse på partiernes politiske kampagner.

v/ Kasper Møller Hansen, professor ved Institut for Statskundskab, Københavns Universitet (BEMÆRK: Mødet afholdes hos SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V)

Politiske superbrands

Onsdag den 26. september 2018, 09.15 -12.00

Imens mange af de store mediebrands har svært ved at holde fast i publikum, har en række af Danmarks kendte formået at opbygge en sådan mængde af følgere på de sociale medier, at de nu overgår dagbladenes oplagstal. Og da de kendte ofte blander sig i den offentlige debat med markante politiske holdninger, er flere af dem langsomt ved at udvikle sig til langt stærkere politiske aktører end det menige folketingsmedlem. På dagens møde får vi besøg af journalist og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud, der både har stærke holdninger og et stort publikum. Han giver et indblik i branding på de sociale medier og kommer med perspektiver på, hvordan han selv opfatter sin politiske rolle og brand.

v/ Abdel Aziz Mahmoud, tv-vært, forfatter, journalist og foredragsholder (BEMÆRK: Mødet afholdes hos SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V)

Tendenser i den politiske kommunikation

Torsdag den 11. oktober 2018, 09.15 -12.00

Den politiske kommunikation er i konstant forandring med nye redskaber, metoder og tilgange. Vi beder Søren Lippert, journalist, tv-vært, tidl. særlig rådgiver og forfatter til bogen "Bag Magten", stille skarpt på en række af de bevægelser, der kan spores i den politiske kommunikation. Søren Lippert giver også et indblik i forskelle i kommunikationen, når man har magten og når man kæmper for at få den.

v/ Søren Lippert, tv-vært, journalist, og tidl særlig rådgiver (BEMÆRK: Mødet afholdes hos SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V)

Kommunernes kommunikation i rivende udvikling

Onsdag den 21. november 2018, 09.15 -12.00

Kommunerne skal kommunikere i mange forskellige retninger. Det spænder bredt fra information til borgerne til interessentkommunikation til intern kommunikation til kommunens ansatte. På dette møde giver KL et overordnet billede af de kommunikationsudfordringer, som fylder meget ude i kommunerne. Vi dykker også ned i, hvordan man konkret kan arbejde med at styrke borgerkommunikationen i en kommune.

v/ Ida Thuesen Nielsen, kommunikationschef, KL og Marianne Grundsøe Skovfoged, kommunikationschef, Gentofte kommune (BEMÆRK: Mødet afholdes hos SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V)

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk