Trump og toldsatser, krigen i Ukraine og klimaforandringer har sat vores forsyningssikkerhed af fødevare højt på dagsordenen. Som landbrugsnation har vi et solidt udgangspunkt, men kun en fjerdedel af den frugt og grønt vi spiser, er produceret i Danmark. Hvis vi har et ønske om reelt at kunne brødføde vores egen nation med en varierende kost, skal der ske noget i forskellige led i værdikæden. For at kunne oppe produktionen i Danmark skal der investeres markant i teknologi og innovation for at løse udfordringer som manglen på horisontale arealer, betalelig arbejdskraft og forbrugernes betalingsvillighed. Hvor skal der sættes ind? Og hvem skal betale regningen?
Oplægsholdere
v/ Judith Kyst, direktør, Madkulturen
Tid og sted
30.10.2025
09.15-12.00
Interesseret?
Vil du høre mere om mulighederne i vores netværksgrupper og være med til at sætte dit præg på samfundsdebatten? Udfyld formularen til højre, så ringer vi dig op, når det passer dig.
Medlemskab