På dagens møde giver Fødevarestyrelsens direktør, Cecilie Solstad, et indblik i styrelsens arbejde med at drive den grønne omstilling på fødevareområdet. For hvordan kan klima, sundhed og produktion tænkes sammen på tværs af myndigheder, virksomheder og forbrugere – og hvordan navigerer man som direktør i et landskab, hvor politiske mål, faglighed og samfundsinteresser konstant krydser hinanden?Dernæst møder vi Claus Meyer, der fortæller om det ambitiøse projekt “Det længste bord” i Brøndby, støttet af Novo Nordisk Fonden. På kort tid har initiativet skabt en bevægelse for madglæde, fællesskab og grønne vaner og rummer inspiration til både lokale og nationale madpolitiske initiativer. Sammen med Brøndbys borgmester, Maja Højgaard, sætter han ord på, hvordan en ny madkultur kan vokse frem båret af glæde, smag og fælles ansvar for klima og sundhed.
Oplægsholdere
v/ Cecilie Solstad, fødevaredirektør, Fødevarestyrelsen og Claus Meyer, restauratør, kok og virksomhedsejer
Tid og sted
Akademisk Arkitektforening, Åbenrå 34, 1124 København K
01.12.2025
09.15-12.00
Interesseret?
Vil du høre mere om mulighederne i vores netværksgrupper og være med til at sætte dit præg på samfundsdebatten? Udfyld formularen til højre, så ringer vi dig op, når det passer dig.
Medlemskab