I en tid, hvor dansk fødevareproduktion er heftigt diskuteret, stiller vi skarpt på fremtidsscenarier for Danmark som både grøn, leveringssikker og konkurrencedygtig fødevareproducent. Om det er konventionelt, økologisk eller regenerativt så centrerer debatten sig ofte omkring landbruget. Vi tager diskussionen et spadestik dybere og ser på konkrete urbane alternativer til dyrknings- og produktionsmetoder på landet. Hvad findes der af nye initiativer nu og i den nærmeste fremtid? Hvilke konkrete udfordringer ser vi i forhold til at udrulle de nye produktionsmetoder i større skala? Og hvordan kan en bred, ansvarlig fødevareproduktion egentlig sammensættes?
Oplægsholdere
v/ Kristian Skaarup, Ejer, ØsterGRO og Lasse Antoni Carlsen, Stiftende direktør, BYGAARD
Tid og sted
Gro Spiseri, Æbeløgade 4, 2100 København Ø
29.05.2024
09.15-12.00
Interesseret?
Vil du høre mere om mulighederne i vores netværksgrupper og være med til at sætte dit præg på samfundsdebatten? Udfyld formularen til højre, så ringer vi dig op, når det passer dig.
Medlemskab