Danskerne spiser for lidt frugt og grønt og størstedelen af det, vi rent faktisk får, er importeret. Samtidig har Trump, toldsatser, krigen i Ukraine og klimaforandringer gjort forsyningssikkerhed til et varmt emne. Det rejser centrale spørgsmål: Hvordan sikrer vi bedre adgang til friske, sunde råvarer – og hvordan kan vi styrke den danske produktion af frugt og grønt?På mødet stiller vi skarpt på de økonomiske og strukturelle barrierer, der bremser udviklingen. Direktør i Madkulturen, Judith Kyst, giver sit bud på, hvad der skal til for at løfte produktionen i Danmark. Er det investeringer i teknologi og innovation, der skal drive forandringen? Hvordan spiller manglen på arealer, betalelig arbejdskraft og forbrugernes betalingsvillighed ind? Og ikke mindst: Hvor skal der sættes ind – og hvem skal betale regningen?
Oplægsholdere
v/ Judith Kyst, direktør, Madkulturen og Søren Ejlersen, medstifter, Aarstiderne
Tid og sted
Akademisk Arkitektforening, Åbenrå 34, 1124 København K
30.10.2025
09.15-12.00
Interesseret?
Vil du høre mere om mulighederne i vores netværksgrupper og være med til at sætte dit præg på samfundsdebatten? Udfyld formularen til højre, så ringer vi dig op, når det passer dig.
Medlemskab